Меню
Количка

Условия за Доставка и Връщане

Скъпи клиенти,

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt до офис или адрес на получателя. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от megadeal.bg без опция да избере друга фирма за доставка.

Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя.

  • Можеш да избереш доставка по един от следните начини:
  • Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Econt и да вземеш пратката в удобно за теб време.

Можеш да поръчаш доставка до личен адрес.

Молим Ви да имате предвид следните търговски условия за пазаруване в нашия електронен магазин:

  • При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express /при разпределянето ѝ на куриер/, ще получиш СМС (от Еконт) с номер на товарителница.
  • Срокът за доставка е до 3 работни дни от датата на Вашата поръчка.
  • Заявените артикули се доставят чрез куриер на посочения от Вас адрес на цена 6,50лв (тегло на пратката 1кг) или до офис на Еконт цена 4лв (тегло на пртката 1кг)
  • Всички пратки са с опция Преглед и тест преди заплащане.

В случай че в предвидения срок за изпълнение на поръчката клиентът не може да бъде намерен на посочения адрес и не са осигурени условия за осъществяване на доставката, megadeal.bg се освобождава от задължението да достави поръчаната стока. megadeal.bg приема рекламации в срок до 14 дни от датата на закупуване и при запазен търговски вид и ненарушена оригинална опаковка за съответния продукт.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената стока при наличие на дори само едно от следните условия:

  • Доставените артикули очевидно не съответстват на поръчаните.
  • Клиентът желае замяна на поръчаните артикули.
  • Клиентът желае да върне поръчаните артикули.

Замяна на поръчана стока се изпълнява след заявено по имейл или телефон желание за замяна не по-късно от 14 дни от датата на получаване на стоката.

Всички транспортни разходи по време на доставка/замяна/отказ от пратката за сметка на клиента. В случаите на замяна или връщане на доставена стока, артикулите следва да се върнат в запазен търговски вид, с ненарушени оригинални опаковки и придружени от оригиналните документи – фактура или стокова разписка, касов бон.

Стоката, подлежаща на замяна или връщане, се изпраща от клиента на адреса в товарителницата от Еконт (секция Подател). Когато клиентът желае замяна или връщане на стоката, транспортните разходи до посочения адрес са за негова сметка. Възстановяване на платените суми: При плащане с наложен платеж, сумата за върнатата стока се изпраща на посочения от клиента офис на Еконт.

megadeal.bg има право да не възстанови заплатената сума, ако е нарушено поне едно от посочените условия за връщане на стока.